Monday, 2 May 2011

lepaKing wif gurlzzzzz

Alamakkk……
Terlambatttt sudaaaaa…..
Ayoyo…ramainye yg complain sb lame x post entry…

Maaapppp sgt sb aida agak buzyyyyyyyy….

Kat opeh x de mase sb skrg tgh pulun siapkan translation bahase arab untuk website company…

Balik umah mcm biase mnjalankan tugas sbg suri rumah……
Basuh kain….
Angkat kain…
Lipat kain…..
Sapu…
Mop…
Masakkk…uppsssss…..(masak ke????)hihihi

Wlpn smue perkare ni x perlu dilakukan everyday tapi ntah la knppppppppp saye mmg suke lakukannye hari2….kihkihkih….

Soooooo…
Ade mase sikit ni tibe2 teringat nk update la my SALSABIEYLA ni…..


Ceritenyeeeee beginiiii……
Pada suatu hariiii…..

Bukan…bukannn….
Last week…..
Aduhhh…ape nk tulihhhhh…

X de idea…hihihi
Ok la…..just nk brkongsi moment2 indahhhh aida bersame dgn kawan2 gm 1 time ktorg jumpe last week……

punyer la lame x jumpe...hampirrr 8 tahun...
think!!!!

Think!!!
Thinkk!!!

8 tahun tu mustahil sb baru kenal 2 tahun lepas rasenye...kihkihkih

kire lame la jugak x jumpeee...

plan punye plan maka berjumpe la kami di secret resipi.....dgn keberangkatan masuk   dif2 kenamaan seperti yg di nyatakan di bawah....
1.
Zehra yg semakin menawan..maklumlahh hati kini sudah tertawan..hihihi


 2
adik kami yg paling bongsuuu but sntse hot n comelll


3.
datinn @ fariza yg sentiase bz dgn ramalan cuacenye...hahahah...still maintain cunnn

4.
dan yg akhir skaliiiiii
saye la aida yg smkin mengembang...6 bulan usie kandunganku time ni...

ni je yg berkesempatannn untuk hdir...yg lain sibuk dgn urusan negara...insyaallahhh next time msti penuh....huhu

Makan punyer makan smbil borak kami pun beransur… nak dijadikan ceriteeeee si effiiiiii……x cukup duit… maklum la studenttt lagiiii…..hahahaha

time nk byar effi n datin dah mule cuakkk.....ayoyoyo
 buttttt

demi persahabatannnnnn
bialahhh aida yang bekorbannnnnn

x pe la...bia saye bekorban....hahahaha

p/s : ape yg berlaku di atas adalah gurauan semateee....;D

before masing2 balik sempatla aida snap beberape gmb sbg kenang-kenangannn......

sekian shje buat mase ini......smge berjmpe di mse akn dtgg.....
assalamualaikummm.....







11 comments:

  1. hihi....nntikn new entry later k

    ReplyDelete
  2. mak aih..sikit punya besar font. seram uuuu.terbololiak mato den.

    ReplyDelete
  3. aida kelakor juga yer.. ;)

    ReplyDelete
  4. hihi...cheq tun:aida dh kecikkan saiz font...ok x?huhu....

    ReplyDelete
  5. salam k.aida,..dh 6 bulan tp still comel prutnyeee,.hehe,.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.....
    hehehe.....simple mcm nie dah cool....
    chumel lah kawan2 kak aida n akak aida jugak =)

    ReplyDelete
  7. kak aida..chantekkk sgt...ske tgk kak aida.

    ReplyDelete
  8. badan akak maintain je....suka sgt tgk k.aida nh....sweet slalu...luv u...=)

    ReplyDelete