Saturday, 24 November 2012

kepak kepong kepak kepongg!!!!;D


Assalamualaikum semua

Betapa kurun sudey saye x update blog kan.. tapi x pe la jugak sb saye rse my blog x de la ramai yang menunggu sebab  saye mmg jarang update…kihkihkih..

Tadi seharian spent time dgn mr sepon n si kecik eirdeena. Dari pagi breakfast @ tempat bercinte (PANADERO) then trus ke BSC borong baju Si kecik Eirdeena.. maklumlah now mothercare kan tgh sale..hikhikhik…>>>ZZZ>>>tgk tu..nampak kan...now abg saiful out station ke germany....saye dh taip lain sb ia di taip 2 minggu sebelum ni....boleyyy???tu la syee..dh tulis tp x post..akekekeek....mahap lerr....

Balik2 terus pengsan… tu yg mlm x dapat nk lelap…duhai mateee… agknye mmg time ni adalah mase yang tersangattlahh sesuai saye update blog kan???!!!dok gituh??

Sorang2 di jam 2 am ni tibe2 teringattt time majlis tunang. Maklum la…hujung2 taun ni msti rmai yang nk bertunang, merisik or kawin ka..owhh bhagienyeee….

Saye tunang dulu pade 16 disember 2010… time tu sedikit chubby… mane tak.. makan x hingat!!! Ayoyosss
Untuk majlis pertunangan ni semuenye telah di aturkan oleh kami ber2 sendiri. Fyi my mr sepon ni tersangatlahhhhh perfectionist… sb tu die nak smuenye yang dirancang berakhir dgn lancar… itu la gayeenyeee….

Jom aida share serbe sedikit info pasal majlis aida keh..keh..keh…

MEKUPSS

Mekuppppsss…opss… o alahai.. bile ade majlis2 cmni pastinyee la mekup tu penting kan.. sebab kite nak Nampak lain, cantikss, meletops n supaye gambar yg di snap comels… ni la harapan semue org kan.. so secara jujur sejujur jujurnyee…. Inilah my 4vrite mekup artist merangkap kakak saye …. Time tunang ni saye di mekup oleh Awin seindah wajah. No worries kepada sesiape yg pilih kak awin makanya mereka tidakkk akan menyesal…. Sumpah!!!!hihi….

SEDANG DI MEKUP * tgk handphone saye.....klasik kan...hihi

with my sistahhh...kak awinnn

fall in luv with her touch!! auwww
So bagi yang nak dapatkan sentuhan kak awin boleh la try search kat fb Awinseindahwajah… aida x boley bg phone number kak awin takut nanti org call ngorat kak awin haruslahhh ditanye nanti…hihikhik….
So next!!!!

PELAMIN DAN HANTARAN

pasal pelamin n hantaran.. sebenoornye boleh aje nak gubah hantaran n pelamin sendiri sb saye ni sgt kretifffff sesamat kan… tapi mase n keadaan x mengizinkan waktu tu.. tu yang mr sepon hire ARMA ABDUL RAHMAN untuk sediakan pelamin n gubah hantaran. Nampak x kat bawah ni gmb2 hantaran nyee… aduhhhh…

THUMPS UP ARMA N TEAM!!!

MISS THAT MOMENT.....

X KAN LUPEEE SAAT BAKAL MAK MERTUE MENYARUNGKAN CINCIN...;D


bg yg tukaang bawak brg2 hantaran knelah siap sedie gi gym dulu sb berat masyaallah…hihi… Arma menggunakan fresh flower untuk hiasan gubahan hantaran n pelamin ini… sayee sgt jatuh cintaa dgn sentuhan arma.. Arma sgt terror…. Pelamin Nampak sweeetttt sgt… hantaran pun vooom ala2 tipah VVVaaVavoom…..sighhh!!

Boleh dan sila lah search di fb Arma Couture okeh

Alaaa..dah tersilap taip..patutnye baju/busana yang aida pkai pun masuk yg atas tdi sb designernye pun Arma ni….Ya ampunnnnnnnn… jujur..jujur..jujur… mmg saye jujur nak cakap walaupun now saye dah punye anak sorang still org tny lagi pasal baju ni n tudung ni……. Kadang2 rase dh jd mcm assistant arma ni dh menjawab soklan…. Seriosssly aida sayanggg baju tunang ni…. Tp mase ni arma sponsor baju aida.. so tidak lah ia menjadi milik saye… baju ni sgtttttt mnyimpan sentimental value yang sgtt tinggi dlm hidup saye sebab saye terlalu suke dgn design dan sgttt selesa….arma.. ketahuilah bahawa anda adalah salah sorg designer kegemaran saye… sayangggg ARMA….;D

L.O.V. E

Tudungg ni….mmg susah nak cari yg sbijik detail dan keselesaan macam arama buat...IA JUGA DI HASILKAN KERANA SAYE X SUKE PAKAI TUDUNG AWNING.....… so cepat alls boleh tempah kat arma keh……

Berbalik pade majlisnye.. dah tentulaaaa perlukan photographer.. so aida ambil keputusan untuk ambil AdiNang. Walaupun x kenal pun adi tp die sgt friendly… mcm ade chemistry dgn adi… adi antara ftografer yang pnd buat aida senyumm ikhlas… aida jugak suke dgn sentuhan Adi sb setiap album yang dihasilkan mampu untuk menceritakan detik2 yang di capture… faham x maksud aida.. which is klu tgk la gmb tunang yang adi hasilkan so that mcm bace buku… ade jln penceritaan.. sungguh creative bukan?!!!

ANTARE CAPTURE BY ADI

1 LUV U


Konon2 nak advance sikit la.. trend skrg pun ape2 msti nk kne ade vdio….. ye la..dh tue2 nantii bolehhh tunujk kat anak cucu.. ni  laaa nenek time mude duluuu cuuu…. Akehkehkehkeh….
Mr sepon ni mmg pkar bab mencari org yg pkai..dia akan search smp dapat.. alhamdulillahh sb jumpeee CST Production ni,,,,, klu tgk cst ni akan mnghasilkan ssuatu yg Nampak fresh… aida sukeee vdio2 cst… so enjoyyyyy!!!!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=1631354458883&set=t.1230289777&type=3&theater

Cukup la dulu kowttt kan share pasal tunagg ni… x boleh share smue sb nanti mulee la saye perasan yang saye masih muda.. maklum lahhh time bertung ni baru 24 tahunn… huuhuhuk….now dh 27… (tuenyeee)…namun saye masih bersyukur kerana Allah masih pinjamkan nafas untuk saye kecapi lagi nikmat di sebalik dunia ini… semoga terus dipimpin dan mendapat berkatMu…>>tazkirah akhir…hihi…(mengantokkkssssss mak!!!)
Babaiiii.. insyaallah next entry aida akan share pasal akad nikahhhh….okehhh!!!!!!:D

LAST BUT NOT LEAST!!!




TATA!!!!

7 comments:

  1. Yeayy! Lama dh sy tggu kak aida update.. akhirnya ada jugak entri baru.. tp yg sedihnya, 2012 tinggal sebulan je lg nk berakhir.. thn dpn dh 25 tp calon pun x nmpk byg lg ni.. doakn sy jugak kak aida.. btw, so sweet both of you.. moga bahagia hgga ke akhir hayat dgn abg sepon, eirdeena n adik2..

    ReplyDelete
  2. cantik kak aida and sweet couple...hope bahagia dengan family yg tersayang ^_^

    ReplyDelete
  3. wow..sangat2 gorjes..saya doakan agar kebahagiaan awak akan berkekalan sampai bila2..amin..

    ReplyDelete
  4. aida tunang bukan bulan 12 tahun 2009 ke? kawin tahun 2010 kan..

    ReplyDelete
  5. Salam kak Aida. Alhamdulillah kehidupan kak Aida semakin bahagia dari hari ke hari. Syukur Alhamdulillah. CitrAida pun semakin dikenali ramai.

    Nak tanya, tuk CitrAida, akan tak gukankan make up kak Awin ke? Sebab akak biasanya guna sentuhan kak Awin kan. Sekarang akak gunakan sentuhan Annas ya? Sebab lelaki kan, tak berlaku sentuhan ke ya dan aurat rambut? Maaflah bertanya, sebab setiap pekerjaan yang kita lakukan adalah ibadah. Dari situlah kita mencari keberkatan.

    Apa-apapun, jangan berkecil hati atas soalan. Saya sentiasa mendoakan kesejahteraan akak sekeluarga. Akak merupakan salah seorang sumber inspirasi saya. :-)

    ReplyDelete