Monday, 15 April 2013

FRUST Sugimoto tutop so belasah SHOGUN!!!! Not Bad!!!

Ohhh Assalamualaikummm.....


lameenyeeee x update blog n time bukak tadi seolah2 aida macam bersihkan sawang2 yg ade kat blog ni sebab lame x bukak... nampak dh nak berkubur jew tapi tetibe rase macam harus di update tuday..


jgn malas ya Puan Aida... dah puan ek??? alaaa.... rinnnduuu plakkksss i time blajar dulu....hukhukhuk.... *terpikir bahawasanya saye sudah punya anak 1.... ayoyosss..... nak fefeeling mude kunon kan jap gi eirdeena menjerittt kat blakang ni ha...


okaisssss eberybadyyyy... * ni latihan melembutkan lidah wokeyyyy....


today im really tired.. seharian uruskan CitrAida then spent time dgn my luvly buddy LILY LOKMAN yg sedang dlm kesusahan hati sb tgh shoot drama kat slot akasia tb3...


then jejalan di curve terserempak plakkksss laa dgn kawan lame i (liyana Mohammad) yg digelar liyana pendek time skolah rendah dulu...ya ampuuunnn kawan skolah rendahh kan.... mane la x terlompat i bile jumpeeeee... hukhukhuk

 
my old buddy LIYANA..member skolah rendah di Sek Keb Inderamahkota Kuantan

nak dijadikannyeee semue tu kebetulan...

mlm mule la pikir apee laahhhh yg bakal ku masak..tp macam x larat... then my haceben dalam erti kata lain HUSBAND daaa ajak la i having japanese cuisine di tempat biasee la kamiiii melepak if nak makan japanese... "SUGIMOTO" di sri hartamas.. tempat ni sbnarnye dedulu wife abg eizlan upsssss Dato Eizlan now... ampunnnn abg lan....hihi....mmg mnjadi pilihan kami berduee laa disini... 

mmg style kami ni kalau dh suke situ makanya seabad dekad la akan makan disituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jew... ha panjang kan uuuuuuu i tu.... betape setieeeee nyee saye dan haceben caye...

punyeeee laaa redah jem.... nak jadi plakkkss salah masuk jalann.. aduhhh ....dalam kurungan my husband drive..standard la salah masuk jln kan...wink...winkk....

legaaaaa sgt bile dh smp..... alhamdulilllahhhh

tetibe hati ini hancusss bile tgk... !!!!!

x patott ini terjadiiiii


Ya Allahhhhh... Monday tutuppp ghopenyeeeeee... ateeeee... datang x call ini la gayenye... sgt mnguji kesabaran kan.. dah la mmg seharian x makan sb x de selera.... aduhhhhh...

dgn perassan yang sedih campur dgn perut i yg sensitip ni mmg merajukk la x dpt salmon fillet ka..... i pun ckp "x pe la abg... x de rezeki aida nak mkn mlm ni... jom balik la abg....sob..sob..sob....

tp tahulah  bahawasenye en saiful saye x akan benarkan hati ini gundah..aceeehhh...padahal x dpt mkn japanese jew pun.... bukan susah tmpat lain pun byk... beliau pun bawak saye makan di shogun... 1st time la kirenye tukar restorennnn ni.... i pun ok je la... cube try test kan!!!

masuk2 rupenye shogun ni buffet restaurant

perut i mmg x terima makanan yg byk memalam gini... adussss...

kesian plak en suamiku yg susah payah dah bawak ape lagi i harus dan wajib laaa patuh....

makanyaaa.... bukan setakat Salmon semuenyee i tryyy...... pemerhatian kasar aida restaurant ni mnyediekan 3 hidangan iaitu chinese, japanese n korean.... ok la bg mereka yg enjoyyyy makan.....mcm kami berdue ni mmg x layak la sb x dpt nk mkn bebanyak..... x pee jap lagi aida bg gmbq na....

tgk tu salmonnn.. my 4vrtee

more menu

not bad

my NYAWE

my <3 dgn baju ROMEO nyerr itu.....i hadiahkan tu...ok x??hihi

 

ok dan sgt berpuas hati... klu di sugimoto price for 1 plate salmon fillet lbih kurang rm40 kan..so kat shogun jaun lbh murah dan berbaloi laaa........nak tau price sat lagi aida kasik naaaa...... so pas ni u alss boleh la try disini ya......

hilangkan penat dgn salmon....yummi  

 

sblm balik pekena sepinggan lagi...hancussss diet ku...


TEMPAT : SHUGUN MONT' KIARA

PRICE : BUFFET RM50 / Person

Kesimpulannye murah dan berbaloiii... harus try ya.... dadaaaaaa.....

eh ade lagii..smp je rumah onie (panggilan eirdeena kat my mon ) tgk2 !!!

mommyy...y u latee?!!!!dating lagi yeww...  

 

Salam....

4 comments:

  1. terbaik.... nti nk cuba la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. pic yg last skali tu juga yg menarik..hihi

    http://www.wadahberbicara.my/

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete